След като херцогът и херцогинята на Съсекс отвориха завесата и споделиха

...
След като херцогът и херцогинята на Съсекс отвориха завесата и споделиха
Коментари Харесай

Сестрата на Меган Маркъл иска обезщетение от 75 000 долара заради клевета

След като херцогът и херцогинята на Съсекс отвориха завесата и споделиха неща за персоналния си живот в необятно обсъжданата документална поредност на, както и в мемоарите на принц Хари, в този момент ще би трябвало да бъдат подложени и на разпит - поради дело, заведено от полусестрата на Меган Маркъл -.

Семейната драма става все по-объркана за брачната половинка на принц Хари след новината, че сестра ѝ стартира правосъден развой против нея за това, че изрекла голям брой неистини за детството си в изявлението за американската водеща  през 2021 година Според правосъдните документи Саманта съди Меган за „ клюка, учредена на явно погрешни и злонамерени изказвания, направени от нейната полусестра пред международна аудитория “.
               

Освен това Саманта твърди, че Меган Маркъл  е „ разгласила и популяризирала погрешни и злонамерени изказвания “ за нея в книгата си от 2020 година. Тя декларира в документите, че това са „ неистини, предопределени да унищожат репутацията ѝ ” и са я подложили на „ оскърбление, позор и ненавист в международен мащаб “.

Саманта търси обезщетение в размер на 75 000 $ и желае правосъден развой.

Според нея главните неистини изречени от херцогинята в изявлението пред Опра са „ че е расла в голяма беднотия “ и че от 13-годишна възраст е трябвало да работи, с цел да „ свърже двата края “. Акцентира се и на заявката на Меган, че " няма братя и сестри, че има нищожен контакт със своите полубрат и полусестра ", както и че " фамилията й можело да си разреши единствено салата от 3,75 паунда ".

По време на изявлението с Опра Уинфри, Меган Маркъл споделя още, че не е виждала Саманта " най-малко 18, 19 години ", само че адвокатите  настояват, че това не е правилно, тъй като Меган е израснала със фамилията си в къща в Тампа, Флорида.

В коментар юристът на Меган Маркъл -, назова искът „ безпочвен и неуместен “, като сподели, че делото не не тормози херцогът и херцогинята на Съсекс. Според него това е продължение на един модел на " тревожно държание ” и че ще му извърнат „ минимално внимание. "

Според Саманта Меган Маркъл „ оркестрира ” акция за очерняне и заличаване на репутацията на членовете на фамилията си, с цел да резервира и разпространява подправения роман за пътя „ от дрипите до кралска персона “. 

Това е следващо доказателство за извънредно конфликтните и комплицирани връзки между  Саманта и Меган, които излязоха на показ още през 2018 година когато в изявление за на ITV, Саманта настоя, че не „ печели от славата на Меган, макар че е почтен и прям критик ”.

 
               

„ Работих в медии през по-голямата част от живота си и в радио и телевизия, тъй че това, че сестра ми ненадейно стана кралска снаха, не е съображение да спра да върша всичко това “, сподели Саманта тогава. „ Нека си признаем – всички ние би трябвало да оцелеем. Светът се върти от парите, тъй че - в случай че желаете да го наречете осребряване - дано е по този начин, само че мисля, че никой в ​​медиите не би отказал да приказва за кралската персона. Защо да спра да пребивавам, тъй като имаме фамилен проблем?

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР